Thursday, 17 July 2008

Filem Hancock


There are heroes....there are superheroes...and then there’s Hancock (Will Smith). With great power comes great responsibility – everyone knows that – everyone, that is, but Hancock. Edgy, conflicted, sarcastic, and misunderstood, Hancock’s well-intentioned heroics might get the job done and save countless lives, but always seem to leave jaw-dropping damage in their wake. The public has finally had enough – as grateful as they are to have their local hero, the good citizens of Los Angeles are wondering what they ever did to deserve this guy. Hancock isn’t the kind of man who cares what other people think – until the day that he saves the life of PR executive Ray Embrey (Jason Bateman), and the sardonic superhero begins to realize that he may have a vulnerable side after all. Facing that will be Hancock’s greatest challenge yet – and a task that may prove impossible as Ray’s wife, Mary (Charlize Theron) , insists that he’s a lost cause.

HB lunch di Restoran Kenny Rogers Roasters , Midvalley Megamall semalam. Quater Meal bersama mashed potato,golden corn and carrot dan aromatic rice jadi santapan tengahari HB.Program seterusnya ke Golden Screen Cinemas untuk menonton filem Hancock yang bermula jam 2.35 petang, pada pengamatan HB filem ini ringan dan seronok.Kalau nak tahu bacalah sinopsis diatas, kalau hendak tahu lebih lagi silalah ke pawagam yang terdekat. GOOD JOB :)

4 comments:

kaklia said...

akak tak berminat nak bertanya pasal movie yg balang tgk. cuma akak berminat nak tau pasal lunch yg balang makan...teramat lah mengiur kan...ehh...mengeliur kann....huhuhu....tgk wayang dgn sapa balang...makwe ekk...

HuluBalang said...

Kak Lia mana layan cerita macam itu kan....hehe.
Sebab itu HB tak sertakan gambar menu sekali takut kak lia meroyan pulak:)
HB tengok Hancock sendirian sahaja :)

Zue said...

waaaa... balanggg... cuti sakan hang ekk.. sambil deting ngan gf ekk... ni yg i jelesss niii.. uwaaaaaaaaaaa...uwaaaa....hahaha...
napa hang x amek ayam sekoq?.. hang balik umah mesti lapar lg tuh..hehehe..

HuluBalang said...

Gunakan masa lapang anda dengan sebaik-baiknya....bersama keluarga mahupun teman teman yang sentiasa ingat kepada kita :)
HB p tengok wayang bersendirian lah :)
Jom la kita dating pulak...hehe
Ikutkan hati satu oven itu HB nak belasah tapi la nie HB sedang amalkan gaya hidup yang sihat ...